28-годишна шуменка е задържана за шофиране  след употреба на алкохол

...
28-годишна шуменка е задържана за шофиране  след употреба на алкохол
Коментари Харесай

Непоправима: Пияна и дрогирана с БМВ сътвори големи бели в Шумен

28-годишна шуменка е арестувана за шофиране  след приложимост на алкохол и наркотични субстанции след ПТП.

Сигнал за произшествието е признат минути след среднощ на 22 юли. Съобщено било, че лидер на лек автомобил БМВ 525 с шуменска регистрация при придвижване по ул. “ Тича “ в града на ляв завой удари паркирани коли. На място бил пратен екип на пътна полиция.

Униформените открили, че зад кормилото на бмв-то била 28-годишна жена от Шумен. Загубила надзор над автомобила и блъснала поредно паркирани Фолксваген " Голф и Тойота " Версо “.

След удара тойотата се отместила и блъснала противопожарен кран. Ударен бил и Фолксваген " Транспортер “, който след удара се отместил и се блъснал в бетонен дирек. Изяснено било, че дамата ръководи в период на насилствена административна мярка. През месец януари тази година е открит да кара с 1,07 промила. Лишена е от правото да ръководи за период от 1 година.

При отработване на произшествието нощес е тествана с дрегер,  регистрирани са 1,87 промила алкохол в издишания въздух. Дръг пробата е отчел  позитивна на амфетамин проба.

Дала е кръвна проба за разбор. Задържана е за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. За осъществено закононарушение по член 343 " Б “ алинея 1 т Наказателен кодекс е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР